Taller de juntas espirometálicas

Juntes espirometàl·liques a Barcelona

Som la teva empresa de referència, especialitzada en la fabricació de juntes espirometàl·liques a Barcelona

Juntes espirometàl·liques a Barcelona

Si estàs intentant localitzar una empresa que estigui especialitzada en la fabricació i venda de juntes espirometàl·liques a Barcelona, confia en la professionalitat i experiència de Spirometálicas, la teva botiga de referència situada a Santa Perpètua de la Moguda (Barcelona). Podem fabricar la junta que necessitis amb les mesures exactes i amb els materials que ens indiquis i t’ho enviarem fins a la teva fàbrica al més aviat possible. Sabem l’important que és per a tu comptar amb unes peces que compleixin estrictament amb els teus requisits, ja que d’això depèn la producció que puguis realitzar. Nosaltres estem al teu costat per a tot el que ens demanis.

Què és exactament una junta espirometàl·lica? Una junta espirometàl·lica consisteix en un fleix metàl·lic amb perfil V enrotllat en forma espiral i farcit de material tou. El material tou proporciona a la junta les propietats d’estanquitat i segellat i el fleix metàl·lic aporta les propietats de rigidesa. A més, depenent de l’aplicació, les juntes espirometàl·liques es poden fabricar amb cèrcol exterior i interior. Aquest tipus de juntes es poden utilitzar fins a 1.000°C i 250 bar.

Tenim juntes espirometàl·liques disponibles en els següents espessors:

2,5 – 3,2 – 3,5 – 4 – 4,5 – 5 – 5,5 – 6,3 – 7 i 10 mm

 

MATERIALS UTILITZATS
Fleix i anells:

  • Acer al carboni
  • Acers inoxidables: 304, 304L, 316L, 316Ti, 321
  • Titani, dúplex, monel, inconel

Farcit:

  • Grafit
  • PTFE
  • Fibra ceràmica

NORMES DE FABRICACIÓ DE JUNTES

  • API 601
  • ASME B16.20
  • DIN. 2690, 2691, 2692, estàndard SPW1

CLASSE DE JUNTES ESPIROMETÀL·LIQUES QUE FABRIQUEM A BARCELONA

TIPUS R

Junta espirometàl·lica composta per un fleix metàl·lic en forma de V. Amb diferents tipus de farciments tous, com grafit o PTFE, reforçat amb voltes de metall a l’interior i a l’exterior.

TIPO GR

Aquesta junta espirometàl·lica utilitza un anell centrat exterior massís, generalment d’acer al carboni; també poden subministrar-se amb cèrcols exteriors en acer inoxidable. L’anell facilita la col·locació de la junta centrant-la en la brida.

TIPO RI

Junta espirometàl·lica amb les mateixes característiques que el tipus R, però amb l’anell metàl·lic interior. El cèrcol interior actua com un limitador de comprensió addicional, a més de protegir la part segellant davant la corrosió.

TIPO GRI

Junta espirometàl·lica d’igualtat de propietats que la GR però amb un anell interior de retenció i anell exterior. Els anells poden ser subministrats tant en acer al carboni com en acer inoxidable.

TIPUS ESPECIALS

Les juntes espirometàl·liques poden ser fabricades amb un o diversos nervis metaplàstics per intercanviadors de calor. És necessari posseir un pla per fabricar aquest tipus de juntes. També es poden fabricar juntes de tipus rectangular, oval, oblonga, quadrades, el·líptiques o romboides en tota classe de materials i farciments.


DEMANAR MÉS INFORMACIÓ

SPIROMETÁLICAS VM SPC

  Carrer Sabadell – Mollet, Km 4.3 – Nave 9,
Santa Perpètua de Mogoda , 08130, (Barcelona)

  935 741 721

  627 523 144

HORARI

De dilluns a dijous de 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00 hores

Divendres de 7:00 a 15:00 hores

CERCADOR