Taller de juntas espirometálicas

Fabricació de juntes industrials

En Spirometálicas fabriquem juntes industrials per a empreses de gran prestigi en el sector industrial

A Spirometálicas ens dediquem, des de fa més de 30 anys, a la fabricació i venda de tota classe de juntes industrials, encara que estem especialitzats en concret en juntes espirometàl·liques. Això vol dir, que dissenyem, fabriquem i distribuïm aquest tipus de juntes al llarg de tota Espanya i per a gran quantitat de clients (fabricades, per descomptat, amb les especificacions que ens indiqui el client materials diversos i mesures a mida).

Comercialitzem juntes industrials fabricades a mida o en mesures estàndard. Demana’ns el que vulguis

A més, tenim una altra àrea d’acció, que està centrat en la venda de juntes industrials de totes classes, pertanyents a empreses fabricants de primer ordre a l’àmbit internacional. En qualsevol cas, la qualitat i el compromís d’entrega en els temps pactats són característiques que es compleixen amb absoluta serietat.

Entra a la nostra fabrica de juntes industrials i si no aconsegueixes localitzar el que estaves buscant, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres en el menor temps possible. Els sectors d’activitats que confien en nosaltres són la indústria química, petroquímica, centrals nuclears, i caldereria, entre altres. No esperi més i sol·licita la peça que necessitis completament a mida. A Spirometálicas no et defraudarem.

La nostra empresa està dirigida a la indústria espanyola en general. Confia en nosaltres

SPIROMETÁLICAS VM SPC

  Carrer Sabadell – Mollet, Km 4.3 – Nave 9,
Santa Perpètua de Mogoda , 08130, (Barcelona)

  935 741 721

  627 523 144

HORARI

De dilluns a dijous de 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00 hores

Divendres de 7:00 a 15:00 hores

CERCADOR