Taller de juntas espirometálicas

Fàbrica de juntes espirometàl·liques

La nostra fàbrica està especialitzada en el disseny i realització de juntes espirometàl·liques a mida

Fàbrica de juntes espirometàl·liques

Si ets el gerent d’una empresa dedicada als subministraments industrials, caldereria, indústria química o indústria nuclear i desitges que un fabricant seriós i acreditat es faci càrrec de la realització de juntes espiro metàl·liques i industrials en diferents mides, truca a Spirometálicas, ja que complim amb totes les expectatives del que estàs buscant. T’oferim atenció completament personalitzada, t’assessorem en l’àmbit tècnic perquè trobis la peça perfecta i ens encarreguem personalment de la fabricació de la junta, tenint en compte totes les indicacions que ens hagis donat. Una cosa és clara, la nostra fàbrica de juntes espiro metàl·liques t’ofereix el que necessites amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

Especialistes en juntes industrials d’estanquitat en una gran gamma de components

A la nostra fàbrica i taller no només fabriquem i comercialitzem juntes espiro metàl·liques, sinó que també venem una altra sèrie de juntes industrials d’estanquitat en una gran gamma de components. Aquests articles no els fabriquem nosaltres, sinó que pertanyen a tallers i cases industrials de gran prestigi en el sector. Si estàs interessat en qualsevol d’aquestes juntes, truca’ns per telèfon o envia’ns un correu electrònic i explica’ns el que desitges adquirir; comptem amb un estoc permanent d’articles realitzats en mesures diferents i materials molt diversos.

JUNTES QUE COMERCIALITZEM A SPIROMETÁLICAS

Juntes espirometàl·liques
Juntes metaloplàstiques
Kamprofile
RTJ
Juntes planes
Juntes de coure
Juntes d’alumini

 

La nostra fàbrica de juntes espiro metàl·liques és tot un referent en el sector, ja que no existeixen moltes empreses a Espanya que es dediquin a la fabricació concreta de juntes espiro metàl·liques, i molt menys que ho portin fent des de 1986. A Spirometálicas ens hem mantingut a l’avantguarda en tot aquest temps, adquirint maquinària especial per a la realització en el taller de juntes industrials, peces mecanitzades i peces modelades. Consulta’ns ara mateix i et donarem tota la informació que ens demanis sense cap compromís.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ

SPIROMETÁLICAS VM SPC

  Carrer Sabadell – Mollet, Km 4.3 – Nave 9,
Santa Perpètua de Mogoda , 08130, (Barcelona)

  935 741 721

  627 523 144

HORARI

De dilluns a dijous de 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00 hores

Divendres de 7:00 a 15:00 hores

CERCADOR